miercuri, 20 aprilie 2011

What goes around comes around.




Știți ceva? Toți suntem invizibili pentru anumite persoane. Oricât de cunoscuți, populari și iubiți am fi, există mereu acel cineva care pur și simplu vrea altceva. Nu putem spune că nu ne place, fiindcă nici măcar nu ne observă. Și așa cum se întâmplă de obicei, începem să ne simțim atrași tocmai de acea persoană, uitând de restul care speră în continuare și așteaptă să ne hotărâm, în urma noastră, adică cei care pentru noi sunt invizibili. Și așa ajungem, bineînțeles, să ne învârtim în jurul aceluiași cerc vicios, încercând cu disperare să ne facem cumva..observați.. Și e chinuitor, pentru toată lumea.. Ce ar trebui să facem? Nu știu, dar cu siguranță nu ar trebui să așteptăm. E greu, dar e și mai greu atunci când ne facem speranțe..

10 comentarii:

  1. Ai mare dreptate...de multe ori exista o persoana(sau mai multe depinde de caz) care parca nici nu ne observa...e atat de trist:(...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar atat de simplu.

    Necesita curaj... Un simplu buna, ce mai faci?

    RăspundețiȘtergere
  3. E simplu..Dar el nu o sa faca asta:|

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alexandru: In unele cazuri nu e de ajuns.. Altfel ar fi chiar mult prea simplu.. Si cand spun "sa ne observe" ma refer..sa vada dincolo de aparente, sa ne cunoasca..

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andreea: Pentru ca nu el trebuie sa faca asta.

    @Ver: Well, true. Dar sa cunosti un un, necesita timp. Mult timp. Nici dupa o viata nu-l cunosti. Trebuie sa-l atragi. :) Acum... greu e sa-l atragi, dar tot incepe cu Buna, ce faci? Eu merg sa ma plimb in parc, sau ma duc sa beau un suc, sau sa vad un film, vrei sa vii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, asa-i. In cazul asta pot spune ca a inceput deja..cu acel "buna" si nu numai. Ah, eu tocmai ma pregateam sa plec, sunt pe drumuri azi. Vorbim diseara si distractie placuta;;) tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. ...dupa principiul ii iubim pe cei ce ne ranesc si-i ranim pe cei ce ne iubesc;(

    RăspundețiȘtergere
  8. Atata timp cat esti total invizibila pentru acel cineva nu mai ai ce sa faci, deoarece orice ai face el nu o sa observe.E total aiurea sa stii ca sufletul tau ii apartine lui, iar el e atata de orb incat sa nu vada asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. @fatacareaduceploaia: da, cam asa ceva.
    @Seninle olmak istiyorum.: stiu..e aiurea, dar ce putem face? cu timpul trece..si vin altii ca el..
    @Suflet de curva: astea suntem si asta trebuie sa induram din pacate.. dar pana la urma..si ei tre' sa ne suporte:)) (ziua de azi m-a facut sa fiu mult mai optimista;)) )

    RăspundețiȘtergere