joi, 2 ianuarie 2014

Rez-

2013 a fost un an cu de toate, cel puțin pentru mine. După ce am urât prima jumătate din el, în cea de-a doua mi-am găsit eu jumătatea-sau cel puțin așa sper. Nici atunci nu am cunoscut perfecțiunea, ceea ce m-a bucurat nespus. Pentru că ce e perfect pentru majoritatea, pe mine mă plictisește aproape la fel de mult ca ora de matematică. Am aflat, în schimb, o sumedenie de alte lucruri, am crescut, am învățat, am urât, am plâns, am ajuns în al nouălea cer și m-am întors înapoi.. cu el:)

Oricât de mult mi-aș dori să uit de unele lucruri, nu pot să spun că n-am avut regrete.. și încă am. Însă ele m-au făcut să înțeleg mai bine decât orice altceva că nu există pe lume ceva mai important decât familia și că adevărata dragoste eternă de care vorbesc toți, în sânul acesteia se găsește. Din păcate, a trebuit să mă împac și cu gândul că persoanele ce ne-o poartă nu trăiesc etern, așa ca ea..

Singura rezoluție pentru 2014 este că vreau să fac fiecare clipă să conteze, să nu las nimic să-mi mai scape printre degete. În rest, voi continua ceea ce am început acum aproape 19 ani: să cresc și să ofer zâmbete din ce în ce mai largi acestei lumi. Iar vouă vă doresc să faceți ce am făcut eu în 2013: învățați să vă bucurați de lucrurile mici și niciodată să nu puneți nimic înaintea familiei. Dar și ce n-am reușit să fac: oricât de mult ar durea și oricât de greu ar fi de acceptat, nu uitați că nimic nu e veșnic.. fiți alături de cei pe care îi iubiți acum.


6 comentarii:

  1. Îmi place foarte mult stilul tău :) Scrii foarte frumos..

    Să ai un an minunat ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, apreciez!>:D< Un an minunat si tie!:*

      Ștergere
  2. Cred ca sunt singura care nu isi face niciun plan pe 2014 :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu planuri sau fara, noi sa fim sanatosi:)) La multi ani:*!

      Ștergere
  3. Foarte frumos mesajul de final ;)
    Insa totusi e mult mai placut sa fii cu cineva strain,cind cei care fac parte din familie..nu sunt niciodata alaturi.!!!
    iti doresc un an mai bun si mai prosper ;) Sper sa treci si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista o multime de momente nepretuite petrecute langa multe persoane minunate pe care le intalnim in cursul anilor, dar nu se compara cu dragostea pe care o simti in sanul familiei, cum s-ar zice (chiar daca nu e vorba neaparat de parinti sau rude apropiate. Pana la urma, adevarata familie e cea care te ia si te iubeste asa cum esti, dar care te face sa vrei sa fii mai o persoana mai buna-asa vad eu lucrurile, cel putin).
      PS: Merciii, un an cat mai frumos si tie!:*Si sigur ca o sa trec cu placere:)

      Ștergere