joi, 22 septembrie 2011

Oglindă, oglinjoară.

22 Septembrie - au trecut aproape 2 săptămâni şi încă nu am tragere de inimă pentru tot ce ar trebui să fac. Şi, ca şi voi presupun, încă mă mint singură că am timp de toate şi că şi mâine e o zi.. Dar într-adevăr aşa e. Şi mâine e o zi, şi zilele ce urmează. Aşa că am început să privesc în viitor, cel puţin am încercat. Dacă tot nu fac nimic acum, măcar la ce mă aşteaptă să mă gândesc. Şi, pe zi ce trece, atunci când mă uit în oglindă, încep să văd din ce în ce mai multă ambiţie, mai multă dorinţă, mai multă încredere. Şi zâmbesc. Asta vreau de la mine. Vreau să mă bucur de fiecare an ce trece, nu să regret şi să dau înapoi degeaba. Vreau tot ce pot să am, şi pot să am totul. Dar până să mai citesc vreun rând din cărţile de anatomie şi chimie, cred că trebuie să le dau o mică vacanţă viselor mele în care mă văd mergând zâmbitoare pe un drum simplu, dar special, spre facultate, şi să mă apuc să învăţ cam...tot. Cine zice că liceul este cea mai frumoasă perioadă din viaţă, nu a dat deloc pe la ore.. Voi la ce vă gândiţi atunci când priviţi într-o oglindă?

17 comentarii:

  1. sinceritate, incredere, imi place, astfel de caracterisitici ar trebui sa aiba fiecare dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nymphetamine: asa sper:D

    @ankhs: asa este, ar trebui, si lupt si eu sa le pastrez ca sa ma ajute intr-un final sa ajung unde vreau.

    RăspundețiȘtergere
  3. vise perfecte care oricand pot sa devina realitate.asta doar daca esti pregatit.nu toti pot sa faca fata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici un vis nu ti se da fara a nu se duce la indeplinire, insa va trebui sa lupti pentru asta. Frumoasa postare:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nymphetamine: multumescc:*

    @Goda: ba sunt si vise pe care le ai dar care raman doar vise, din diverse motive... uneori chiar si atunci cand lupti pentru ele. sigur, nu ma refer la cazul meu, caci facultatea nu este genul de vis pe care sa il pierzi, atunci cand chiar vrei asta. dar din pacate exista si altele, si exista si oameni care nu stiu ce vor sau ce sa faca pentru a obtine ce vor..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohh, te invit la petrecere...daca tot esti viitor medic :)) vom avea nevoie de cadre medicale

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) sa nu crezi ca fac misto de tine, dar eu cand ma uit in oglinda ma uit la cearcane:D:) :((( care nu-mi plac deloc:((( nu le suport, sunt obsedata de ele... :)) vreau sa disparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  8. @CLM: :)))))). stiu stiu, ca doar ai scris si pe blog despre ele:)) offf nici mie nu-mi plac ale mele, imi consuma toate rezervele de pudra:))

    RăspundețiȘtergere
  9. nu ai mai scris demult, draga ver
    ai ceva la mine pe blog:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiuu, astept sa treaca saptamana asta oribila la liceu si testele inutile.. de luni scap din fericire. multumesc pt leapsa! ma ocup weekendul asta;;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte bine:D mi-am pus ambitia sa public o carte asa ca am tot scris acolo.. si de abia astept sa termin!

    RăspundețiȘtergere