vineri, 9 septembrie 2011

Be careful what you wish for...



A trebuit să aştept toată vara să se întâmple ceva şi uite că în sfârşit s-a întâmplat. Nu ceea ce doream eu, desigur.. dar n-am de gând să mă plâng. M-am obişnuit cu toate astea de-a lungul timpului. A trebuit să aştept ani să găsesc pe cineva care nu e ca toţi ceilalţi. Şi te-am găsit pe tine. Nici tu nu eşti ceea ce-mi doream.. Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să se întâmple - Deştept cel care a zis asta; Sau cel puţin, trecut prin viaţă. Oricum, a avut dreptate. Şi tu ai avut.. nu eşti ca ceilalţi. Eşti mult mai rău. Dar felicitări... ai vrut să-mi dovedeşti că ai dreptate.. şi ai reuşit. Eşti total îndreptăţit acum, dar şi eu sunt - să nu-ţi mai vorbesc vreodată. Te porţi ca o târfă care încearcă să-mi soarbă sentimentele, dar mă faci pe mine să mă simt ca una. Poate că am greşit... dar vina e a ta.

7 comentarii:

  1. Unele lucruri pe care ni le dorim ar fi mai bn sa nu se intample niciodata.Asa ramanem si fara vise si cu dezamagirea a ceea ce ar fi putut sa fie si n-a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca oamenii mari, sunt aceea care reusesc sa ne ridice la nivelul lor...nu aceea care ne face sa ne simtim mici... Pt ca aceea , tot oameni mici sunt...

    Asa ca... (desi nu-s in masura sa spun asta) ai grija ce oameni alegi pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. You are perfectly right!But you know...things happen for a reason.tocmai de asta ar trebui sa vezi partea buna a lucrurilor.mai stii comp ta cu "When life hands you lemons..."?!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi placpornirea asta... e ca o abalansa de sentimente

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos si e atat de special..chiar imi place cum cum vorbesti scriind:)App...si eu sunt in zodia taur;)
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  6. @fatacareaduceploaia: asta asa e..

    @Suflet de curva: uneori asta nu tine de mine, ci de dorintele mele. si nu mi-e bine mereu asa, dar asta e viata,nu?

    @Nymphetamine: am avut multe porniri de genul in ultimul timp.. merci:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gabriela: multumesc mult:* oh, atunci ma intelegi:d te pup si eu:*

    RăspundețiȘtergere