luni, 14 noiembrie 2011

Visul meu.

M-am trezit în camera încețoșată de zorii unei noi zile, amețită de parfumul tău prins în părul meu răvășit, cu amarul dulce al vinului pierdut pe buze.. Am răscolit printre hainele încurcate și am îmbrăcat halatul alb și moale, să mă încălzească. Mi-am băut cafeaua rezemată de calorifer, privindu-te. Simțeam căldura cum mă cuprinde încet și lumina soarelui abia răsărit cum mă învăluie de după fereastră. Mi s-a părut că ai schițat un zâmbet în somn și că pentru un moment ai deschis ochii. Te-ai trezit, într-adevăr, și vedeam în privirea ta adormită zvâcnetul fericirii tale. M-am băgat în pat și am vrut să mă cuibăresc în brațele tale, însă tu..dispărusei.
Am deschis ochii și m-am trezit bosumflată. Uram genul ăsta de vise, mai ales când nu eram lângă tine. Am privit cu resemnare străzile care porneau din fața blocului meu, în acea zi mohorâtă. Erau plouate și reci și parcă emanau singurătate.. Iar cea care duce către tine îmi inspira un dor profund, sfâșietor. Nu m-am obișnuit încă să fiu departe de tine, să nu-ți simt îmbrățișarea, să nu-ți văd surâsul în fiecare moment al zilei. Și până diseară mai e ceva vreme.. Totuși, să simt aceeași emoție ca la început de fiecare dată când te văd, este cel mai frumos sentiment pe care l-am întâlnit vreodată. Iar să îl trăiesc alături de tine, este cel mai frumos vis pe care l-aș putea avea!

6 comentarii:

  1. ”Te-ai trezit, într-adevăr, și vedeam în privirea ta adormită zvâcnetul fericirii tale. M-am băgat în pat și am vrut să mă cuibăresc în brațele tale, însă tu..dispărusei.”

    dacă recompunem așa:

    Te-ai trezit într-un adevăr, în privirea ta am văzut cum zvâcnește o fericire adormită, ai dispărut în brațele mele în timp ce mă cuibăream în tine.

    Am rescris pentru că mi-a plăcut ceea ce ai scris! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Știi, e mult mai plăcut să scrii decât să te ascult povestind ceea ce ai scris mai sus. Dar știi ce-mi place mie cel mai mult? Acest „el” întotdeauna dispare când îți e lumea mai dragă. Mă bucur pentru tine, ai parte de niște momente foarte speciale :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Scorchfield: Frumos, totusi ceea ce ai scris exprima altceva decat ceea ce am vrut eu sa spun. Si multumesc, ma bucur ca ti-a placut! :)

    @Lamaitza: Chiar este.. de aceea am si blogul, mi-e mult mai usor sa scriu decat sa spun anumite lucruri si sa exprim atat de multe intr-un singur rand. Sper ca de data asta sa nu dispara atat de repede, iar pana atunci o sa incerc si eu sa visez mai putin si sa traiesc mai mult ceea ce am alaturi de el:d

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e cel mai bun lucru pe care să-l faci! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi..Mara?!Esti foarte schimbata,adica in bine vreau sa spun,esti mult mai fericita,si mai optimista

    RăspundețiȘtergere