joi, 24 noiembrie 2011

Punctul pe i

Astăzi nu voi scrie. Nici despre iubire sau vise, moarte sau speranță, întâmplări de zi cu zi sau lucrurile la care cu toții visăm. Astăzi, vă las pe voi să scrieți despre mine. Vreau critică, vreau păreri, vreau să știu dacă m-am schimbat de-a lungul timpului și cum (cei care mă citesc de mai demult probabil au observat), iar de la cei care abia mi-au descoperit blogul vreau să știu ce primă impresie oferă el..și eu, de ce nu. Și ca să vă ajut la ultima parte, voi posta și o fotografie de-a mea, pentru că nu sunt și nici nu vreau să fiu unul dintre acei scriitori care se păstrează anonimi. Căci dacă vreau sinceritate, și eu trebuie să fiu sinceră cu voi. Deci orice sfaturi, întrebări, critici, curiozități etc. sunt binevenite din partea oricui!

PS: Nu e poza mea preferată, dar e cea mai recentă, așa că..asta sunt eu:).

25 de comentarii:

  1. Esti foarte draguta,iar poza e super reusita.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @fatacareaduceploaia: Multumeesc>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești foarte drăguță și crede-mă când spun asta, sunt o persoană foarte sinceră :) Cât despre criticile pe care le aștepți la adresa blogului tău, eu una aș putea spune că mie mi-a captat atenția imediat ce am dat peste el. De altfel, dacă nu mi-ar fi plăcut ceea ce scriai și cum scriai, nu te-aș fi citit. Probabil și pentru că gândim la fel în anumite momente (din câte am observat) și mă regăsesc foarte mult în postările tale. Ține-o tot așa în continuare, îndrăgostit-o >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. @CLM: Merciii:* probabil ti-am mai zis, dar si tu esti>:D<

    @Lamaitza: multumesc pentru sinceritatea ta si ma bucur ca am reusit sa iti captez atentia:* sper sa raman tot asa, oricum mereu voi fi o romantica incurabila:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa, romantică incurabilă, ești de-a mea :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti iubesc blog.ul,dar probabil ti.am mai zis asta.eu cred ca..ai evoluat foarte mult ca persoana si asta se vede si pe blog.apreciez felul sincer de a vorbi despre...iubire!!si despre tot in general.
    btw,am o curiozitate:dcum ai ajuns..aici!adica la lucrurile pe care ti le.ai dorit si cum reusesti sa fii asa fericita?:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @smiley.puffl: Da,mi-ai mai zis si apreciez>:D< Pai.. pot sa spun ca am ajuns aici destul de greu. Poate din intamplare, poate cu un anumit scop. Cert este ca m-am maturizat si am invatat sa-mi pun ordine in ganduri si sa-mi dau seama ce imi doresc cu adevarat. Si incet,incet, am ajuns si la unele lucruri pe care le-am vrut. Iar pana la celelalte mai am drum de parcurs si timp de asteptat, dar sper ca voi ajunge si la ele candva. Stii cum se spune, speranta moare ultima:D

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place cum scrii... cuvintele tale se citesc usor...esti o fata frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Un suflet inocent: ma bucur sa aud asta si multumesc pentru compliment>:D<!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar dragutza :) doar esti romanca, imi pare bine ca am ajuns pe blogul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Goda: hehe merci:) si mie imi pare bine ca-ti place.

    RăspundețiȘtergere
  12. esti superba si-mi place extraordinar de mult blogul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti minunata,ai niste postari superbe,care ma pun mereu pe ganduri:)care ma fac sa zambesc, frumoasa esti,romantica esti.Ca deobicei ma pierd in idei si uit,oricum ai cam inteles:))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Moniii:]: ma bucur ca te fac sa zambesti si merci pentru parere>:D< si pentru leapsa, era sa uit. o sa o fac in curand, promit.

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru mine este prima data cand vizitez acest blog,din intamplare.and I like it:D.awesome.te deranjeaza daca il pun si eu la blogroll?:*

    RăspundețiȘtergere
  16. trebuie sa ma mai chinui putin deoarece incercand sa mai adaug legaturi noi,le-am sters si pe cele pe care le aveam.nu inteleg de ce nu reusesc sa le salvez.voi mai incerca si te voi trece si pe tine.multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place mereu latura asta..uneori imi da batai de cap, dar merci! si ma bucur ca-ti place :)

      Ștergere