marți, 22 iunie 2010

When life hands you lemons, break out the tequila and salt

Gata cu pesimismul. Ce dacă viața e grea și uneori mai ai și probleme? Când ceilalți sunt niște ***** tot ce poți să faci e să te uiți în oglindă și să spui: "Viața e frumoasă!"

XOXO.

[pentru un plus de optimism, citiți comentariile.:))]

4 comentarii:

 1. Scurt si la obiect.Imi place!:)):X

  RăspundețiȘtergere
 2. Adorbaiil.Chiar imiplace.Totusi..opimismul e naspu, pe cand pesimismul..Aici o sa te citez:"Trebuie sa fie un calut pe-aici pe undeva"

  RăspundețiȘtergere
 3. căluțu era pt. ăla optimist. compari cumva compunerea mea cu o balegă?! =)))

  pt. cei care nu stiu bancul:
  Intr-o familie erau doi frati, unul prea pesimist si unul, din contra, prea optimist. In incercarea de a le schimba perceptia asupra vietii, parintii acestora ii dau de Craciun celui pesimist o bicicleta, iar celui optimist.. o balega.
  Pesimistul: Vai, ce dragut, o bicicleta! Mereu mi-am dorit una!:x Da.. dar daca voi cadea? Daca fac un accident?.. O sa-mi rup piciorul.. Poate lovesc pe cineva...

  [Se intoarce intr-un final spre fratele sau si il intreaba ce a primit. Acesta deschide cutia, care era plina de paie. In mijlocul acesteia se afla o balega.]

  Optimistul: Eu.. un calut. Tre` sa fie pe aici pe undeva.. :-/

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte tare bancul, dar parca ar fi mai mult o parabola. Te astepti ca cineva sa spuna ca pana la urma a aparut si calutul, iar pesimistul de frica sa nu cada nu s-a suit niciodata pe bicicleta. Si cam asa e in viata, ca sa obtii ceva mai trebuie si vointa uneori.

  RăspundețiȘtergere