duminică, 24 iunie 2012

Back then & always

Bărbaţii sunt exact ca ploile de vară: nu ştii niciodată când vin şi când dispar, nici dacă sunt calde şi blânde sau ameninţătoare şi mult prea reci. Un lucru este cert însă, întotdeauna sunt fugitive. De asemenea, o ploaie îţi poate aminti de cineva.. care odată a însemnat ceva. Dar oare dacă putem simţi atingerea picăturilor la fel de intens ca atunci, înseamnă că şi sentimentele ne pot prinde din nou în plasă? Poate că acel sărut udat de norii ce ne-au prins singuri în noapte s-a evaporat de pe buzele noastre, dar nu şi din amintiri. Nu ştiu cum va fi ploaia atunci când norii se adună laolaltă, aşa cum nu ştiu ce vrei de la mine când apari brusc şi senin în lumea mea. Dacă tu eşti ca o ploaie, aştept să mă mângâi uşor în timp ce mă acoperi, iar dacă tu eşti furtuna.. aştept să înalţi mai apoi soarele pe cerul meu..

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ei bine, mi s-a mai spus, totusi ma bucur sa vad ca inca nu am pierdut aceasta..calitate sa-i zicem. Ultima furtuna m-a facut sa cred ca nu o sa mai pot fi vreodata asa..

      Ștergere
  2. romantica putin spus...superb...ne introduci in alte lumi..ne faci mai visatoare

    te astept cu drag la gv meu http://abeautifuldaywithmagnetzica.blogspot.ro/2012/06/giveaway-magnetzica.html

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca au efectul acesta postarile mele. Iti multumesc mult, te pup si eu!

      Ștergere
  3. Barbatii sun ca gerul aspru al iernii. Nu stiu de ce i-ai vazut tu intr-o lumina asa de favorabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori pot fi si asa, eu ma refeream la confuzia pe care o lasa in urma lor si ploaia m-a inspirat sa ii compar cu ea:)

      Ștergere
  4. Cat de frumos spus "barbatii-ca ploile de vara".Intradevar niciodata nustii la ce sa te astepti de la ei.Niciodata nustii ce au in cap si cum vor reactiona.iar tu esti geniala pentru aceasta postare "si nu numai".Te astept si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa si imi pare rau intr-un fel ca si altele au trecut prin asta. In orice caz, merci frumos si cu siguranta iti voi vizita blogul!:*

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Inspiratie de moment, dar vad ca am nimerit-o :)) Merci !

      Ștergere
  6. Foarte frumos ! :x
    Și prea adevărat ..

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca este vorba doar de barbati :)), este vorba de cealalta persoana. Si da, nu te contrazic sunt diferente, dar principiul acelasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai prins:P nici eu nu vroiam sa generalizez cu barbatii, realizez ca nu-s chiar toti la fel.

      Ștergere