vineri, 6 august 2010

Update: Pentru cine se simte!

Nu pot să cred că mi-ai făcut asta. Chiar nu mă așteptam. Adică.. mă așteptam, dar nu de la tine. Sau nu acum. Și nu, nu scriu asta ca să mă plâng în speranța că vei citi și o să-ți pese (huh, la asta chiar nu mă aștept). Probabil că nici nu citești asta. Și poate că nici n-o s-o faci. Azi m-am simțit desprinsă de realitate.. S-au întâmplat atâtea.. și totuși nimic. Nu-mi pot imagina cum unii sunt așa.. nepăsători (nu, nu fac aluzie la tine). Niciodată când am cerut o explicație n-am primit una. Așa că stai liniștit, nu vreau să-ți cer nimic. Am vrut vreodată? Da, dar am tăcut fiindcă nu vroiam să te schimb. Te-ai gândit vreodată la asta? La ce-mi doresc? La mine? Nu-i nimic, o să te gândești. Dar va fi prea târziu.

2 comentarii:

  1. Explicatii, aluzii, frici, dezamagiri, ganduri desprinse si materializate in sentimente! Lumea se fereste de necunoscut fara a incerca macar sa-l transforme in cunoscut!
    Iubirea exista si este una singura! Nu are o definitie generala, dar fiecare persoana are propria explicatie la fiecare sentiment trait!

    Vrei o explicatie? Cred ca tocmai am gasit-o! Dar n-o voi spune aici!

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu era o aluzie la tine, dar.. daca ai o explicatie, astept.

    RăspundețiȘtergere